معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قم، اعلام کرد: پردیس دانشگاهی دانشگاه قم در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته دانشجو (ایرانی و غیر ایرانی) میپذیرد.
به گزارش ایسنا ، مصطفی فضائلی در جمع خبرنگاران، با تأکید بر اینکه تمام تمهیدات لازم در راستای پذیرش دانشجو در این پردیس صورت گرفته است، از آمادگی کامل دانشگاه قم در این زمینه خبر داد.
وی با اعلام این خبر افزود: دانشجویان این مرکز از طریق آزمون اختصاصی و مصاحبه با نظارت سازمان سنجش برای نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91 در گروه های علوم انسانی، فنی و مهندسی و علوم پایه پذیرش میشوند.
وی با بیان اینکه ثبتنام در این دوره از دوشنبه 9 بهمن آغاز و تا 17 بهمن ماه ادامه دارد، گفت: مجوز راهاندازی بیش از 20 رشته در مقطع ارشد و دکتری دریافت شده که در حال حاضر برای نیمسال دوم سال تحصیلی جاری در 14 گرایش در مقطع ارشد اقدام به پذیرش دانشجو می شود.
فضائلی به زمان برگزاری آزمون در 27 بهمن ماه اشاره کرد و افزود: دانشجویان علاقمند به تحصیل در دوره کارشناسی ارشد پس از شرکت در آزمون اختصاصی و کسب نمره علمی برای مصاحبه دعوت می شوند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قم، عنوان کرد: ظرفیت های قطعی در رشته های ارشد 15 و دکتری 7 نفر اعلام شده که بر حسب تعداد متقاضیان این تعداد افزایش مییابد.
دانشگاه های استان قم، ماموریت ملی و فراملی دارند
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قم، با تاکید بر اینکه دانشگاه های استان قم در زمینه علمی ماموریت ملی و فراملی دارد، تصریح کرد: به این دلیل در سند آموزش عالی نیز سهم استان قم در رشته های علوم انسانی و اسلامی، بالاتر از متوسط کشوری در نظر گرفته شده است.
فضائلی، با بیان اینکه شیوههای آموزش عالی متعدد است، گفت: با توجه به سلایق داوطلبان و شرایط متقاضیان امکان دسترسی و ظرفیت پذیرش در زیرنظام ها محدود است.
وی ادامه داد: پردیس دانشگاهی دانشگاه قم، فرصت دسترسی بیشتر برای تحصیل در دانشگاههای دولتی را برای داوطلبان غیر ایرانی فراهم کرده است.
هدایت رشتههای تحصیلی در راستای نیازهای ملی و فراملی
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه قم، با بیان اینکه در حال حاضر تعداد مراکز عالی در استان قم با قبل از پیروزی انقلاب قابل مقایسه نیست، گفت: قبل از انقلاب یک مرکز عالی در استان وجود داشت درحالی که این تعداد پس از پیروزی انقلاب به 50 مرکز آموزش عالی افزایش یافته است.
فضائلی به جمعیت 70 هزار نفری دانشجو در استان قم اشاره و عنوان کرد: امیدورایم با جهت دهی و هدفگذاریهایی که براساس آمایش استان قم صورت گرفته در کنار توسعه کمی، شاهد توسعه کیفی در سطح آموزش عالی استان باشیم.
وی افزود: این مهم مستلزم این امر است که رشتههای تحصیلی در راستای نیازهای منطقهای، ملی و فراملی هدایت شود و در این خصوص باید پشتیانیهای لازم در مجموعه استان صورت بگیرد.
دسته بندی : <-CategoryName->